آیا دلیلی بر این میشه که بعد از طلاق پدرم بخواهد به نصف دیگر ادعای مالکیت کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۲ #44142240

با سلام
نصف منزل در قولنامه بنام مادرم هست و نصف دیگر بنام پدرم منتهی پدرم از مادرم کاغذی گرفته مبنی بر اینکه هزینه ساخت خونه رو من پرداخت کردم ( فقط در این حد ) در حالی که نصف هزینه ساخت رو مادرم پرداخت کرده با چک و در ریز حساب مشخص است

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ادعای پدر در ارتباط با مالکیت سه دانگ ملک مادر قانونی نیست صرفا می تواند هزینه ساخت را با ارایه مدارک و مستندات لازم و کافی درخواست نماید

با توجه به وجود قولنامه پدرتان نمیتواند در مورد سهم مادرتان ادعای مالکیت بکند

ادعای پدرتان نسبت به مالکیت ملک وجاهت قانونی ندارد فقط می تواند با توجه به دست خط مادرتان هزینه مطالبه نماید آنهم اگر بتونید ثابت کنید خرجی نکرده هزینه هم نمیتونه بگیره

ادعای مالکیت پدرتان به نتیجه نمیرسد و صرفا هزینه ها را میتوانند مطالبه نمایند

با استناد به دست نوشته دریافتی از مادرتان ، پدر تنها میتواند در خصوص استرداد مبالغ ادعایی که در زمان ساخت پرداخت کرده اقدام نماید و نسبت به مالکیت ملک و .... ادعایی مسموع نخواهد بود .

درود
با وجود قولنامه به نام مادرتان پدرتان نمی تواند ادعای مالکیت نماید.

با درود
اگر مستنداتی دال بر مالکیت مادرتان رسمی و عادی موجود باشد ادعای مالکیت پدرتان فاقد محمل قانونی است. (حتی پس از طلاق یا در زمان زوجیت)
نهایتا، درصورت اذن و توافق شفاهی یا کتبی که با مادرتان داشته، نسبت به میزان مبلغ در ساخت منزل مشترک(اندازه سهم مادرتان) حق مراجعه به ایشان (مادرتان) را دارد.