میتونم تمام هزینه های که پرداخت ام، توی این شرایط بد اقتصادی و بهم تحمیل شده را از طرف مقابل پس بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۴ #43996224

سلام/لطفا راهنمایی بکنم، خیلی واجبه
بنده با شخصی پرونده حقوقی دارم و رای دادگاه بدوی به نفع آمد و طرف مقابلم اعسار از هزینه دادرسی زد و اعسارش رد شد و روی اعسارش اعتراض زد و باز تایید رد اعسار از هزینه دادرسی آمد...
مجبور شد بره و هزینه دادرسی را پرداخت کنه و پرونده رفته دادگاه تجدید نظر تا به اعتراض ایشون نبست به رای بدوی رسیدگی بشه

امروز متوجه شدم بابت فرار از پرداخت، یکی دیگه از اموالش را بنام مادرش کرده((طرفم حرفه ای دادگاه و پاسگاه))

***یک سوال خیلی مهم برام پیش آمده:
خیلی ترسیدم تا قبل از آمدن حکم قطعی رای و پرونده حقوقی از دادگاه تجدید نظر
""با توجه به طولانی بودن زمان رسیدگی""...

●●● خدای نکرده بره و مابقی اموال اش هم منتقل کنه ((طلا و اموالی که گذاشته، صندوق امانت و حساب بانکی اش، منظورمه)) 😔

۱. تامین خواسته بدم به انضمام پرداخت هزینه دادرسی، بعد از آمدن رای قطعی... میتونم تمام هزینه های که پرداخت ام، توی این شرایط بد اقتصادی و بهم تحمیل شده را از طرف مقابل پس بگیرم؟؟

۲.قسمت اجراء احکام برم بابت استعلام و توقیف دو موردی 👆
که گفته شد کجاها باید برم و چه اقدامی لازمه انجام بدم؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فقط بعد از صدور رای قطعی فرار از دین تلقی خواهد شد و بهتره در حال حاضر تقاضای تامین خواسته نمایید

باسلام و درود چنانچه پس از دادخواست مطالبه بوده فرار از دین محسوب خواهد شد، بهتر است جهت تامین خواسته اقدام نمایید.

سلام جهت مطالبه صروزیان وهزینه های پرداختی زیان دیر کرد باستناد پرونده فی مابین با تهیه مدارک وتقدیم بدادگاه میتواید اقدام نمایید

سلام از تاریخ طرح دعوی وتقدیم دادخواست بدادگاه خوانده ویا محکو علیه حق واگداری اموالشرا در حق هیچ کس تحت هیچ عنوان ندارد حتی یکسال قبل از ادعای شما در دادگاه فرار از دین محسوب میشود اگر مالی از وی سراع دارید به اجرای احکام معرفی تا برابر قانون توقیف وتامین گردد از اجرا خواسته شود استعلام اموال عیر منقول اتخاذ گرددبا استعلام از کلیه بانکها موجودی محکوم علیه اخدسود نهایتا اگرنبست به اجرای حکم‌ اقدام نمی نماید دراجرای ماده ۳ قانون نحوه اجرای حکم تقاصای بازداشت محوم علیه را تقاصاینماییدشبخیرموق باشید

باسلام
بهتر است برای تامین خواسته اقدام نمایید. فرار از دین بعد صدور رای قطعی قابل پیگیری است

با درود انتقال بعد از صدور رای قطعی معامله به قصد فرار از دین کیفری است.

باسلام انتقال پس از محکومیت قطعی، جرم فرار از دین است
هزینه های منجر به محکومیت قابل مطالبه است