چطور شاکی برای شکایت از طریق دادگستری شهر غیر متشاکی اقدام کرده؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۴ #43926584

با سلام و احترام
برای بنده از "شعبه ۴ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۸ تهران" ابلاغیه با عنوان "ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط" اومده.
نوع علت حضور "دفاع از اتهام انتسابی به عنوان مطلع" .

من در حال حاضر ساکن خوزستان هستم و از دو ماه پیش دیگه ساکن تهران نیستم. تاریخ ابلاغیه ثنا هم مال دو هفته پیشه. شرایط رفتن به تهران هم ندارم. باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع مورد نظر شما فقط در خصوص دعاوی حقوقی صدق می کند
در امور کیفری دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی خواهد بود

با سلام
محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است در امور کیفری

وقت بخیر در امور کیفری محل وقوع جرم ملاک صلاحیت دادگاه است .

سلام
در امور کیفری دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

درود
در امور کیفری محل وقوع جرم ملاک صلاحیت دادگاه است .

باسلام. در دادگاه محل وقوع جرم باید شخصا یا از طریق وکیل حاضر شوید.

باسلام
شخصا یا با انتخاب وکیل دفاع کنید در غیر اینصورت ممکن است حکم جلب شما صادرشود