پرداختهای قبلی من در اجرای احکام چطور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #43785886

سلام رای اقساط مهریه من به صورت هر دو ماه و نیم یک عدد ربع سکه آمده، من دو سال پیش ۳ دانگ منزلم را به ازای پرداخت بخشی از مهریه به نام خانم زدم، همچنین یک سال و نیم از حقوقم بابت مهریه حدود ۱۸ میلیون کم شده است.
و من از چه تاریخی سکه ها رو پرداخت کنم که حکم جلبم صادر نشه، کلا قانون پرداختهایی که از قبل در باب مهریه انجام شده چگونه است، خیلی ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تجربه کاری در اجرای احکام .. ملاک شروع اقساط همان تاریخ صدور حکم تقسیط است ولاغیر ضمنا اگه معادل ۱۱۰ سکه تاکنون دادید جلب شما صادر نمیشه

سلام وارادت
پرداخت های قبلی از میزان کل مهریه کسر میشود ولیکن بابت پرداخت الباقی مهریه کنونی به محض صدور اجراییه بایستی اولین قسط را ظرف ۱۰ روز پرداخت نمایید .