به نظر شما شکایت حقوقی در این مورد به نتیجه میرسه یا نه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۶ #43560398

سلام . من سال ۹۷ یک خودروی تیوولی را به صورت صلح نامه از یک نفر که تاریخ خریدش برای سال ۹۶ بود خریداری کردم . تحویل خودرو قرار بود سال ۹۸ مدل تولیدی داخل باشه ولی تحویل ندادند و قیمت هم در داخل قرارداد ۱۰۵ میلیون علی الحساب ذکر شده است . الان بعد از ۴ سال میگن ۸۰۰ میلیون پرداخت کن و ۴۰ میلیون هم شما واریز کردی ۵۰ میلیون سودشه . بعد ما ماشین را ۱۰ روزه تحویل میدیم ولی هیچ دعوت نامه ای هم نمیدند . اولا خودرو در ان زمان نزدیک ۱۲۰ میلیون بوده . حالا میخوام بدونم نزدیک ۱۰۰۰ نفر از شرکت رامک خودرو شکایت کردند ولی نتونستند نه پولی بگیرند نه خودرویی. ایا با شکایت من کاری پیش میره یا نه قیمت خودرو در بازار هم الان ۹۰۰ میلیونه تفاوتی یعنی قیمت شرکت با بازار فرقی نداره حتی ماشین هایی که تحویل ندادند را دارن تو بازار میفروشن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه قراردادی فی مابین شما و یا خریدار اولیه و شرکت موجود باشد باید با توجه به مفاد آن اقدام شود و بستگی به تعهدات دارد چنانچه تمایل دارید میتوانید با رزرو وقت مشاوره تلفنی جهت درک بهتر موضوع اقدام کنید

نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی کرد.

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد .

با وکیل میتونید به نتیجه برسید.

بادرودوسلام ثمره طرح دعوی معلوم و معین نمی باشد.

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد بستگی به دفاعیات و مدارک شما دارد