تفاوت وقت رسیدگی و نظارت در چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۳ #43418553

با سلام. شخصی دادخواستی علیه بنده داد. بنده نیز دادخواست تقابلی مبنی بر خلع ید علیه ایشان ثبت نمودم. الان در سامانه نوشته شده که پرونده دادخواست بنده مقید به وقت نظارت برای ۲ ماه دیگه شد. درصورتیکه وقت رسیدگی دعوای اصلی دو هفته دیگر است. این وقت نظارت چیست و ایا برای دادخواست تقابل بنده نیز وقت رسیدگی تعیین خواهد شد یا در همان وقت رسیدگی دعوای اصلی هر دو رسیدگی میشوند؟؟؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت بدون حضور طرفین دعوا و برای بررسی بیشتر پرونده بوده لاکن وقت رسیدگی با حضور طرفین صورت خواهد گرفت

وقت نظارت یااحتیاطی معمولا بدون دعوت طرفین دعوا می باشد وخود قضات به بررسی موضوع میپردازند جهت وصول پاسخ استعلام وکارشناسی و..ولی وقت رسیدگی بررسی پرونده با حضور طرفین دعواست.دعوای اصلی بادعوای متقابل باهم رسیدگی میشود

سلام
وقت نظارت برای زمانی است که قاضی دادگاه درزمان بیشتری به پرونده رسیدگی کند
رسیدگی به دعوای تقابل نیز در همان جلسه‌ای که برای رسیدگی به دعوای اصلی از قبل تعیین شده، صورت می‌‌گیرد و به طرفین ابلاغ می‌شود

درود
دعوی تقابل معمولا با دعوی اصلی رسیدگی می شود در وقت نظارت طرفین دعوت نمی شود.

با سلام
پس از یررسی های نظارتی به صورت همزمان به دعوای متقابل شما هم رسیدگی میشود

وقت نظارت یعنی وقت احتیاطی جهت احضار یا استعلام و.....
وقت رسیدگی یعنی تصمیم درمورد موضوع شکایت

با سلام..
اساسا وقت نظارت مختص خود شعبه جهت نظارت و برسی به وصول نتیجه دستورات و یا استعلامات شعبه بوده و طرفین در آن ابدا احضار نمی گردند، ولی وقت رسیدگی جهت رسیدگی به موضوع پرونده با تعیین وقت و حضور طرفین می باشد که طی ابلاغیه ای، طرفین جهت رسیدگی به موضوع پرونده احضار می گردند..
در خصوص سئوال دوم نیز قابل ذکر است که اصولا همزمان به موضوع دعوی تقابل شما نیز به همراه پرونده اصلی رسیدگی خواهد شد..
موفق باشید..