منافی عفت و ملامسه چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #43410948

با عرض سلام و خسته نباشید- چند نفر افراد شرور و زورگو در روستای خودمان به قصد آزار و اذیت خانمم به وی حمله کردند و دونفزشان به قصد آبروریزی به همراه فحشهای رکیک ناموسی، گرفتند و ملامسه کردند(البته اثباتش تا حدی محرز شده چون هم شاهد داریم و هم قاضی پرونده قرار تحقیقاتی انجام داده و شرور بودن آنها و قصد و حمله ایشان را صورتجلسه کرده و هم گواهی پزشکی قانونی مبنی بر صدمات روحی و روانی صادر شده ) می خواستم از اساتید بزرگوار بپرسم جرم اینها با چه عنوانی باشد تا مجازاتشان زیاد باشد ؟مزاحمت ناموسی یا منافی عفت یا ...؟
خیلی خیلی سپاسگزارم از راهنمایی هایتان

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
این افراد بنظر میرسه که با عنوان های مجرمانه مزاحمت برای بانوان،توهین و ضرب و جرح مرتکب جرم شدند و اگر ثابت بشه مشمول تعدد جرم و اشد مجازات که حبس هست خواهند شد.به علاوه دیه آسیب ها با توجه گواهی پزشکی قانونی.
موفق باشید

سلام عناوین مجرمانه ای که مرتکب شده اند ایجاد مزاحمت،مزاحمت برای بانوان، اعمال منافی عفت،هتک حیثیت،فحاشی را برایشان پیگیری نمایید

باسلام
تحت عنوان مزاحمت و اعمال منافی عفت به حبس و مجزات محکوم خواهند شد.

با درود در صورت آنچه در سوال آمده است مجازات آنان حبس خواهد بود

سلام و درود تحت عنوان آزار و اذیت مجازات میشوند

باسلام تحت عنوان آزار واذیت با اعمال منافی عفت مجازات میشوند.