ورثه ی اون رو‌ پیدا نکنم میتونم سند بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۳ #43384276

سلام بنده زمینی دارم ک از پدرم خریدم و ایشان از مالک اصلی الان میخاهم سند بگیرم برای ملکم ک بصورت قولنامه پدرم از شخص اول و من هم از پدرم خریدم ایا اگر مال اول فوت کرده باشد و‌ورثه ی اون رو‌ هم‌ پیدا نکنیم میتونم سند بگیرم یا خیر ?

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما به طرفیت پدرخود و ورثه مرحوم مالک اصلی دعوای الزام به تنظیم به سند رسمی را مطرح نمائید البته قبل از طرح دعوا ابتدا بعنوان ذینفع تقاضای گواهی حصر وراثت برای شناسایی وراث آن مرحوم به شوای حل اختلاف آخرین محل سکونت بدهید چون گوای حصر وراثت لازم است ضمیه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی باشد

باسلام. می توانیدبه عنوان ذینفع گواهی انحصاروراثت بگیرید.

سلام میتوانید به عنوان ذی نفع تقاضای گواهی انحصار وراثت نمایید

با احترام میتوانید علیه وراث دادخواست دهید

با احترام علیه وراث دادخواست دهید

میتوانید با استعلام از شورای حل اختلاف محل اقامت مالک گواهی حصروراثت را دریافت کنید .

با سلام میتوانید به عنوان ذی نفع تقاضای گواهی انحصار وراثت نمایید
علیه وراث دادخواست دهید