آیا اگر شکایتی روی خودرو یا پلاک باشه خلافی چه اینترنتی یا پلیس +۱۰ صادر میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۹۲۲ #43193306

آیا در صورت شکایت صاحب پلاک یا و....خلافی تو اینترنت یا پلیس +۱۰ صادر میگردد یا تو پلیس +۱۰ علت شکایت را میگه یا باید به پلیس راهور مراجعه کنیم و در چه صورت شکایتی نیروی انتظامی هم میتونه خودرو را توقیف کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اینترنتی نبوده و از پلیس +۱۰ قابل پیگیری میباشد

شکایت روی پلاک از طریق مراجعه با راهور مشخص می،شود توقیف خودرو به دستور مرجع قضایی است.

اگر شکایت بر روی پلاک مطرح شده باشد ، از طریق پلیس +۱۰ ، می توانید اطلاع پیدا کنید.

شکایت از پلاک توسط دفاتر پلیس+۱۰ قابل استعلام است ولی معمولا به صورت اینترنتی نمیتوان کسب اطلاع از علت شکایت را نمود و باید حتما به راهور مراجعه نمود . توقیف خودرو توسط ناجا در صورتی به عمل می آید که دستور توقیف از سوی مراجع ذیربط مانند محاکم قضائی(در خصوص شکایات و دعاوی) ، راهور(در خصوص افزایش بیش از سقف مقرر خلافی) و ...... یا ارتکاب جرائم مشهود صورت پذیرد .

با سلام اگر شکایتی بر خودرو باشد و در سیستم پلیس راهنمایی و رانندگی مبنی بر توقیف ثبت باشد هیچگونه خلافی صادر نخواهد شد