آیا برای برقراری مجدد مستمری باز هم نیاز به شروع دوباره و بازرسی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۳ #43191996

سلام پدرم فوت شدن، من و همسر پدرم داریم مستمری دریافت میکنیم از بیمه تامین اجتماعی تا کنون که بیش از ۹ ماهه بر اانحصار وراثت اقدام نکردیم اگر چنانچه مستمری قطع و فریز شود، آیا برای برقراری مجدد بازهم نیاز به شروع دوباره و بازرسی هست؟ یا اینکه بعداز انحصار وراثت جلوی حقوق بدون هیچ مرحله قاتونی باز میشود، ممنونم از پاسخ شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نیاز به گواهی حصر وراثت و ارایه به اداره بیمه است

سلام بله با توجه به قانون بیمه پس از انحصار وراثت نیاز به اطلاع رسانی به بیمه و بررسی دارد/.