مجازات فرد نظامی که رابطه نامشروع داشته چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۹۹۵ #43038226

باسلام فردی نظامی/امنیتی درراستای انجام ماموریت خود با خانمی که همسرش در زندان بسر می برد آشناشده و باهم ارتباط نامشروع و عاطفی داشته اند اما بدلیل ایجاد این علاقه خانم ازهمسرخود که ۲۷سال محکوم به زندان بوده جداشده تا به عقد فردی که بااو در ارتباط است دربیاید.
مجازات فرد نظامی در صورت دستگیری چیست؟ باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام اتهام فرد یاد شده اتهامی عمومی است و در محاکم کیفری عمومی رسیدگی خواهد شد چون در مقام ضابط دادگستری این جرائم ارتکاب یافته است. نظامی بودن ایشان شاید موجب تشدید مجازات ایشان شود. علاوه بر ان به تخلف ایشان از لحاط مقررات داخلی و استخدامی در بازرسی و حفاظت آن نیرو هم رسیدگی خواهد شد. از لحاظ قانون
رسیدگی به جرائم مربوط به وظایف خاص نظامی و انتظامی اعضاء نیروهای مسلح
جمهوری اسلامی ایران "‌ارتش، سپاه، ژاندارمری،‌شهربانی، پلیس قضایی، کمیته‌های
انقلاب اسلامی و هر نیروی مسلح قانونی دیگر" بر طبق مواد این قانون در صلاحیت
دادگاههای خاص نظامی است.
منظور از جرائم مربوط به وظایف خاص نظامی و انتظامی بزه‌هایی است که
اعضای نیروهای مسلح در ارتباط با وظایف و مسئولیتهای‌نظامی و انتظامی که طبق قانون
و مقررات به عهده آنان است مرتکب گردند.
‌جرائمی که در مقام ضابط دادگستری مرتکب شده باشند در محاکم عمومی
رسیدگی می‌شود.