با صدور این قرار الان حساب بنده که مسدود شده مجدد مفتوح میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۳ #43011627

سلام و خسته نباشید

« قرار منع تعقیب »
دادستان و رئیس محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ---
درخصوص شکایت آقای --- علیه آقای --- دائر بر کلاهبرداری رایانه ای، پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، صرف نظر از صحت و سقم ادعای شاکی نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل کلی برائت مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد ؛قرار صادره به موجب بند الف ماده ۲۷۰ و ۲۷۱ قانون مار الذکر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو شهرستان --- میباشد.
دفتر،مقرر است پرونده برگشماری،در اجرای ماده ۹۲،۲۶۷قانون اخیرالذکرامروز به نظر دادستان محترم برسد ؛در صورت موافقت دادستان محترم به طرفین ابلاغ ،پس از مضی مدت قانونی و قطعیت قرار از آمار کسر و بایگانی شود ؛در صورت اعتراض به قرار از سوی شاکی جهت رسیدگی با حفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.

این ابلاغیه برای بنده اومده ! این قرار قطعی شده است؟ تاریخ صدورش ۱۳/۰۸/۹۸ حساب بانکی بنده آزاد میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ اگر اعتراض نسبت به آن صورت نگیرد قطعی می شود.