راهی هست که در زمان عقد و پرداخت مهریه بتوان زوجه رو به تمکین وادار کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۲ #42998924

باسلام
بنده با دختر خانمی عقد کردم که بنا به دلایلی الان با بنده عروسی نمیکنه و میگه من مهریه میخام مهریه رو به اجرا گذاشت که حکم ۱۰ ماه پرداخت یک سکه قطعی شد با سپری شدن موعد بنده اولین سکه رو پرداخت کردم هالا باتوجه به اینکه عدم تمکین هم گرفتم راهی هست که بتوانم با وجود پرداخت مهریه اون رو مجور به زندگی کنم یا خیر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام راهی برای الزام نمی باشد.

سلام.وقتی حکم الزام به تمکین گرفته اید فرد مکلف به زندگی با شما است اگر تمکین نکند نفقه به او تعلق نمیگیرد پرداخت مهریه تاثیری در این فرض ندارد.

باسلام
اگر دوشیزه باشند خیر تا پرداخت آخرین قسط حق حبس زوجه پاربرجاست

اگر خانم از حق حبس استفاده کرده باشد امکان الزام به تمکین وجود ندارد.

با سلام و احترام
از نظر قانونی در صورتی که زوجه تمکین نماید صرفا مستحق نفقه نخواهد بود و زوج می تواند درخواست ازدواج مجدد بدهد، و الزام و اجباری جهت بازگشت زوجه به زندگی وجود ندارد.

سلام بر شما. با اجبار که خیر نمیتوانید .فقط میتونید الزام به تمکین بدید و در صورت ناشزه شناخته شدن ایشان نفقه بهشون تعلق نمیگیرد و در پی آن اجازه ازدواج مجدد به شما نیز داده میشود موفق باشید

سلام اگر زوجه باکره باشد وتمکین نکرده باشد حق حبس دارد و امکان الزام به تمکین نیست