هزینه سنگین تعمیر پکیج به عهده موجر است یا مستاجر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷,۱۴۲ #42967

سلام . مستاجر ملک را با پکیج سالم تحویل گرفته و بعد از 6 ماه چند فاکتور تعمیر پکیج و شوفاژ به قیمت 650 هزار تومان آورده.
آیا موجر باید پرداخت کند؟

مشاوره حقوقی وقف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه های اساسی بر عهده مالک است ولی اگر سرویس و ... باشد بر عهده مستاجر است

هزینه های اساسی برعهده موجراست مستاجربایدبااجازه موجرهزینه کندوگرنه حق گرقتن هزینه ندارد

سلام وقت بخیر هزینه های اساسی به عهده موجر و هزینه های جزئی به عهده مستاجر است. اما در این مورد خاص، چون مستاجر بدون کسب اجازه از مالک، اقدام به انجام تعمیرات کرده، حق گرفتن مبلغ هزینه ها را ندارد

سلام معمولا مخارج استهلاک جزیی که بر اثر مصرف ایجاد میشود با مستاجر است اما مخارج کلی وقهری با موجر در فرض سوال اگر پکیج واقعا مستهلک بوده وبه گونه ای که عرفا بر اثر استفاده زیاد هر روز احتیاج به تعمیر است در اینصورت تعویض با موجر است اما اتفاقی خراب شده چون دردست مستاجر بوده او باید تعمیر کند

سلام هزینه های جزئی بر عهده مستاجر می باشد اگر پکیج را سالم تحویل گرفته چون مستاجر استفاده کرده وخراب شده پس تعمیر هم بر عهده مستاجر است

با سلام
هزینه های اساسی بر عهده مالک ( موجر ) و هزینه های جزئی و مصرفی بر عهده مستاجر خواهد بود
مگر اینکه اثبات گردد مستاجر نقشی در خرابی یا اهمال در نگهداری و استفاده نادرست ان داشته است

سلام باید دید ک مستاجر خراب کرده یا خود پکیچ خراب شده درصورت مقصر بودن مستاجر هزینه برعهده ایشان است