قرار رد دعوا صادر شد تجدیدنظر هم قرار را تایید کرد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۸۱ #42950247

با سلام و وقت بخیر
در سال ۱۳۹۱ یک واحد آپارتمان مسکن مهر با شراکت یکی از آشنایان ثبت نام کردیم.با توجه به اینکه مسکن مهر را فقط به متاهلین می دادند و من در آن زمان مجرد بودم قرارداد آپارتمان به نام آشنای من گردید و ایشان طی یک صلح نامه عادی سه دانگ از آپارتمان را به من صلح نمودند. صلح نامه با خط ایشان نوشته شده است امضاء کرده و اثر انگشت نهاده است. من هم امضاء کرده ام و اثر انگشت نهاده ام.هنگامی که ساخت آپارتمان به پایان رسید سند شش دانگ به نام آشنای ما صادر شد ولی ایشان از انتقال سه دانگ امتناع ورزید.من من علاوه بر صلح نامه رسید پولهایی که به حساب تعاونی ریخته ام را نیز دارم. شکایت الزام به تنظیم سند کردم قاضی به ماده ۴۸ قانون ثبت استناد کرد و گفت صلح نامه دستی مسموع نیست و قرار رد دعوا صادر شد تجدیدنظر هم قرار را تایید کرد. این در حالی است که فقهای شورای نگهبان ماده ۴۸ قانون ثبت را بر خلاف شرع تشخیص داده‌اند لطفا راهنمایی کنید با سپاس.

مشاوره حقوقی صلح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مجدد تقدیم و تنظیم نمایید.

ماده ۴۸ معتبر است و به تشخیص دادگاه صلح نامه دستی اساسا صحیح نمی باشد. شما یا می توانید وجوه پرداختی تان را مطالبه کنید یا وی را مجاب به انتقال و تنظیم سند به نام شما نماید.

سلام بهتر بود در دفترخانه رسمی این کار انجام می گرفت موفق باشید

با سلام و احترام
صلح نامه عادی از اعتبار لازم و کافی بتنهایی جهت اثبات دعوا برخوردار نمی باشد توصیه به مراجعه به وکلای بنیاد میشود

سلام بر شما . مستندات شما باید بررسی شود و بهتر است از احدی از وکلا دادگستری استفاده کنید.موفق باشید

سلام مجددا دادخواست بدهید

رای خلاف شرع بین است و میتوان اعمال ماده ۴۷۷ نمود و به احتمال قوی تایید وتجویز ورای بنفع شما صادر شود . حتما حتما مشاوره نمایید