کودک ازاری توسط پدر و نامادری چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۰۶ #42735687

منو شوهرم جدا شدیم و طبق توافق حضانت دختره ۷سالم با پدرشه. پدر ازدواج کرده و یه ماهه پیش من اثار زخم و جراحت رویه بدنه دخترم دیدم. و متوجه شدم در اثر سوزوندن با ابه داغ و کتک با سیخ بدنش زخم شده. و چون فقط پنج شنبه جمعه میاد پیشم. بردم شبونه کلانتری و صبحه جمعه قاضی کشیک نامه داد برا پزشکی قانونی. الان ۲تا گواهی پزشکی قانونی دارم مبنی بر ضرب و جرح. کلانتری از محل تحقیق کرد و اظهارات همسایه روبرویی هست مبنی بر ازار و اذیت کودک. طی تماسی که با اورژانس اجتماعی گرفته شده. و تحقیقات محلی نامحسوس و صحبت با بچه در گزارش ۱۲۳ موجوده و کتک کاری محرزه. قاضی دادسرا قرار جلب دادرسی صادر کرد. اما با اینهمه سند قاضی دادگاه حکم برائت داده به متهم. همچین چیزی ممکنه اخه؟
طرف جز اظهاراته بی پایه و اساس چیزی برا اثبات حرفاش نداشت. امروز رای ابلاغ شد و من شوکه شدم. چیکار کنم؟
از قاضی میتونم شکایت کنم؟
مدته اعتراض چند روزه و من میتونم نتیجه بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید نسبت به قرار صادره ظرف ده روز از ابلاغ اعتراض کنید و لایحه ای قوی برای اثبات امر بنویسید

مدت اعتراض به دادنامه صادره ۱۰ روز است شما بایستی به دادنامه صادره در فرجه مقرر اعتراض نمایید و از مدارک بدست آمده نیز برای اثبات عدم صلاحیت حضانت پدر استفاده نمایید .

سلام
ایشان حق تعرض یا آسیب به جسم و روان فرزند را نداشته اند و در صورت اثبات به شش‌ ماه‌ تا یک‌ سال‌ زندان‌ یا به‌ جزای‌ نقدی‌ از ده‌ میلیون‌ ریال‌ تا بیست‌ میلیون‌ ریال محکوم خواهند شد،همچنین حضانت از ایشان سلب خواهد شد
اما با توجه به بیانات شما ابتدا باید رای صادره از جانب قاضی مطالعه نمود تا بتوان اظهار نظر دقیق تری نمود.

سلام
اقدامات تنبیهی والدین نسبت به فرزندان باید در حدود متعارف و بدون ایراد ضرب و جرح یا صدمه روحی و روانی به فرزند باشد چنانچه احدی از والدین از حدود متعارف تنبیه خارج شود و صدمه ای به فرزند بزند علاوه بر مسولیت کیفری صلاحیت نگهداری و حضانت طفل را هم از دست خواهد داد.