تو دادگاه شکایت کنم، بزنم مجهول المکان نشانی وراث رو؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۷ #42710982

سلام یه زمینی رو به صورت وکالت بلاعزل خریدم ولی قولنامه نوشته نشده فقط وکالت دارم صاحب زمین فوت شده الان وکالت اعتبار نداره دسترسی به وراث ندارم شماره تلفن هم ندارم ادرس در وکالت نامه هم عوض شده اونجا نیستن چیکار کنم تو دادگاه شکایت کنم بزنم مجهول المکان نشانی وراث رو بعد دادگاه خودش انتقال میده
عکس چکی که اون موقع پرداخت کردم رو دارم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که دسترسی به وراث ندارید نشانی را مجهول الهویه اعلام نمایید.

با سلام
در صورتیکه نشانی از خوانده یا خواندگان در اختیار ندارید ، میتوانید ایشان را بعنوان مجهول المکان معرفی نمایید

بله میتوانید ایشان را مجهول المکان اعلام کنید

با سلام
در تمامی دعاوی چنانچه نشانی خوانده در اختیار نباشد می توان وی را مجهول آلمان اعلام نمود. البته در صورت داشتن شماره ملی طرف، می توانید آن را به دفتر خدمات قضائی اعلام نمایید تا اگر در سامانه ثنا عضو باشند، نشانی ایشان استخراج شده و در دادخواست درج گردد.

با سلام
متاسفانه صرفا با داشتن وکالت نامه و عدم رضایت وراث کار برای شما سخت خواهد شد
میتوانید جای خوانده گان را مجهول المکان قید نمایید

در صورتیکه نشانی از خوانده یا خواندگان در اختیار نباشد چاره ای جز اعلام مجهول المکانی ایشان وجود ندارد .