ماده ۴۳۴ چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۳۴۲ #42577672

سلام
در مورد ماده ۴۳۴ میشه راهنمایی کنید؟
منو به ۱ سال حبس محکوم کردن.
به دلیل همکاری با شبکه ماهواره ای.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخص نکردید منظور ازماده کدام قانون هست . اگر منظور قانون آیین دادرسی کیفری است . درخصوص جهات تجدیدنظر خواهی است .

جهات تجدید نظرخواهی به شرح زیر است:
الف- ادعای عدم اعتبار ادله یا مدارک استنادی دادگاه
ب- ادعای مخالف بودن رای با قانون
پ- ادعای عدم صلاحیت دادگاه صادر کننده رای یا وجود یکی از جهات رد دادرس
ت- ادعای عدم توجه دادگاه به ادله ابرازی
تبصره- اگر تجدید نظرخواهی به استناد یکی از جهات مذکور در این ماده به عمل آید، در صورت وجود جهت دیگر، به آن هم رسیدگی می شود.

سلام
ماده مذکور در خصوص تجدیدنظرخواهی میباشد. در زمان مقرر میتوانید اقدام به تجدیدنظرخواهی نماییو

با سلام، ماده ۴۳۴ قانون مجازات در مورد جهات تجدید نظرخواهی از ارای صادره از محاکم کیفری هست، چنانچه با رای صادره اعتراض دارید با کمک این ماده میبایست دلایل خود را ارایه نمایید و درخواست تجدید نظرخواهی از رای را صورت دهید