در صورتی که برای اخذ گواهی عدم حضور اقدام نکرده باشم بعد از آن تاریخ می توانم این گواهی را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۳۷ #42262470

با سلام
من یک خونه قول نامه کردم و توی قول نامه قید شده تاریخ تنظیم سند ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ در فلان دفتر اسناد می باشد ولیکن خونه وامدار هست و می بایست منتقل بشه. با توجه به زمانبر شدن تهیه مستندات توسط فروشنده تا موعد تنظیم سند اقدامی خاصی صورت نگرفت و هیچکدوم هم گواهی عدم حضور نگرفتیم.۱۳۹۸/۰۴/۲۰ توی بانک مربوطه جفتمون حاضر شدیم و اقدامات لازم رو انجام دادیم و روال بانکی در حال طی شدن می باشد. فروشنده تماس گرفت و ادعای خسارت جهت تاخیر رو داشت و چون موافقت نکردیم فردای همان روز ادعا نمود که در دفترخانه حاضر شده و گواهی عدم حضور گرفته و تا جریمه نگیره واسه سند نمیاد.خواستم بدونم اولا امکان کسب گواهی عدم حضور بعد از تاریخ قید شده هست؟ در صورت صدور چه باید کرد؟ حتی اگر توی تاریخ تنظیم سند هم رفته باشه وقتی توی رهن بانک بوده بهش گواهی داده می شده؟دوما من توی تاریخ تنظیم سند به بانک مراجعه کردم و خریدار نیومده بود و بانک هم می گفت چون مدارک دو طرف نیست تشکیل پرونده نمیدهد و معرفی هم نمیکند به دفتر اسناد. پس کار خاصی از دست من برنمیومده درسته؟سوما اگه بعد از مراحل بانکی فروشنده نیاد چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط در موعد مشخص شده در مبایعه نامه گواهی عدم حضور صادر می شود.

دفترخانه اسناد رسمی فقط در موعد تعیین شده در مبایعه نامه و یا موعد جدید توافق شده مکتوب گواهی عدم حضور صادر خواهد کرد. برای اطمینان به دفترخانه مراجعه و از صحت و سقم آن مطلع شوید