ضرب وشتم بدون دلیل پلیس رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۹۵ #42187458

درشرکت دولتی ۱۶ سال سابقه دارم، درحال گفتگو با یکی از همکاران در شرکت بودم و پیگیر مطالبات خود بودم،مامور نیروی انتطامی مستقر در شرکت ما( بصورت عمدی به دلایلی)مرا مورد ضرب وشتم قرار داد، در صورتی که اگر فرض محال من صدایم را بلند کرده باشم، به حراست یا حفاظت فیزیکی شرکت مربوط میباشد و من با ۳۵ سال سنی که دارم که ۴ سال دیگر بازنشسته میشوم میدانم چه کاری راباید در شرکت انجام داد وشاهد دارم وطول درمان گرفته ام وهزارتا دوربین درشرکت این ماجرا را ضبط کرده است، لطفا مرا کمک وراهنمایی کرده تا مامور متخلف بداند شرح وظایفش در شرکت اصلا به کارکنان ربطی ندارد وبرای کارکنان حراست است، وبا همه‌ی مردم مثل اراذل واوباش برخورد نکند و ادبیاتش که باکلمات بد وزننده صحبت میکرد ومرا جلوی همکاران دیگر ضرب وشتم کرد و من بخاطر داشتن لباس پلیس ازخود دفاع نکردم واین از داشتن این لباس سوء‌استفاده میکند

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود شکواییه خود را تنظیم نمایید

وقت بخیر امکان شکایت با استناد به شهادت شهود وجود دارد

با سلام ...
شکواییه خود را به انضمام مدارک و شهد موجود تنظیم نمایید.

با سلام
چه با لباس نظامی و چه بدون لباس نظامی ، اگر ماموری اقدام به ضرب و جرح بصورت عمدی و بدون دلیل قابل پیگرد قانونی و شما حق شکایت بر علیه این شخص را دارید

باسلام و درود امکان شکایت با استناد به شهادت شهود و دوربین و.... وجود دارد.

باید ادله ارائه نمایید از جمله شهادت شهود تصاویر دوربینهای مداربسته..

مستند به ادله ای که دارید می توانید به طرفیت ایشان طرح دعوی نمایید.