بازخرید بیمه تامین اجتماعی بعد از ده سال امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴,۴۰۸ #42103

با سلام و احترام
من 34 ساله ام و حدود ده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و چون زمان زیادی تا سن بازنشستگی من باقی مانده و از طرفی نرخ بیمه اختیاری به حدی زیاد شده که دیگر توان ادامه ی بیمه خود را ندارم ، میخواهم بدانم آیا امکان بازخرید بیمه تامین اجتماعی برای من وجود دارد ؟ آیا میتوان از سازمان تامین اجتماعی حق بیمه پرداختی این ده سال را بازپس گرفت ؟
با سپاس

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر امکان پذیر نمی باشد

سلام
خیر امکان بازخرید به تعداد سال های پرداختی وجود ندارد

باسلام و وقت بخیر
خیر امکان پس‌گرفتن حق بیمه پرداختی وجود ندارد

این امکان وجود ندارد اگر پرداخت حق بیمه بردوش شما سنگینی می کند نرخ پرداخت در اختیار شماست قراردادرا تغییر دهید و واز حداقل پرداختی استفاده کنید و برای اینکه بعد از بازنشستگی حقوق شما پایین نباشد از بیمه زندگی شرکتهای بیمه تحت نظر بیمه مرکزی استفاده کنید

با سلام . امکان استرداد حق بیمه وجود ندارد و شما نمی تواندید مبلغ پرداختی بابت حق بیمه در این ده سال را از بیمه مطالبه کنید.و امکان بازخرید وجود ندارد.

با سلام و احترام ؛در موردشما که مشمول قانون کار هستید در قانون کار بازخریدی سابقه کاری به وضوح مورد بحث قرار نگرفته است.

سلام امکان بازخرید در بیمه تامین اجتماعی وجود ندارد .