چگونه میتواند بیگناهی خود را ثابت کند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۸۷ #42035420

بین دو زن که در یک مجتمع آپارتمانی همسایه هستند دعوا میشود و آقایان هم دعوای شدیدی میکنند و زد و خورد به وجود می آید و یکی از زنها که معتاد هست ادعا میکند که زن دیگر بخشی از موهای او را کنده است و با پلیس تماس گرفته میشود و همگی کلانتری برده میشوند و همه رضایت میدهند در حالی که روز بعد از دعوا آن زن معتاد، به پزشکی قانونی مراجعه کرده و میگوید که موهایی که کنده شده است دیگر در نمی آید و مجددا شکایت کرده است در حالی که شب قبل از نزاع اصلی، این زن معتاد با شوهر خود دعوای بسیار شدیدی داشته است و شاید اصلا در دعوای با شوهرش موهایش کنده شده است.. خواهشمندم راهنمایی کنید زنی که متهم به کندن مو شده است 😔از طرفی وقتی در کلانتری همه رضایت داده اند چگونه دوباره میتواند شکایت کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . هر مدعی یا شاکی باید بتواند ادعای خود را ثابت کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد اصل بر بی گناهی میباشد .

امکان شکایت مجدد وجود ندارد.

اولا اصل بر برائت شماست و شخص شاکی باید ادعای خود را ثابت کند.
ثانیا رجوع از رضایت ممکن نیست.

ایشان باید ادعای خویش را ثابت نماید. در صورتی که رضایت کتبی و بدون قید و شرط بوده باشد امکان عدول وجودندارد

سلام
رجوع از گذشت امکان پذیر نیست

سلام شاکی ادعای خودش را باید اثبات نمایید صرف اعلام این موضوع جرم نیست موفق باشید

بادرودوسلام عدول ازگذشت قابل استنادنمی باشد.