میخواستم ببینم ایا بعد اینکه بانک تایید کرد اون پولی که نریختن به حساب من واریز میشه یا کلا حذف شده؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۱۶ #41951788

سلام یه سوال من یارانمو از پلیس +۱۰ جدا کردم بخاطر ازدواج اما بانک میرم میگن سایت بستس دیگع یارانم به حساب بابام هم واریز نمیشه به حساب منم واریز نمیشه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دوباره پیگیری کنید

سلام وقت بخیر
میبایست از طریق بانک مربوطه پیگیری نمایید.

با درود از طریق بانک پیگیری کنید

باسلام باید مجددا پیگیری کنید

با سلام به بانک مراجعه نمایید

سلام
از یانک پیگیری کنید

باسلام
بعد از جداسازی حساب یارانه نقدی بدلیل ازدواج، سازمان هدفمندی یارانه ها مکلف به واریز مبلغ یارانه به حساب شخصی شما می باشد علی ایحال برای رفع مشکل می توانید از طریق سازمان هدفمندی یارانه ها پیگیری نمائید.