بعد از چه مدت سقط جنین معلوم می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۲۳۳ #41934127

بعد از ۳ الی ۴ سال اگه بچه سقط کرده باشه با ازمایش یا معاینه پزشکی معلوم میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا_سقط جنین توسط پزشکی قانونی دقیقا مورد بررسی و قابل تشخیص است

با عرض ادب و احترام
تشخیص سقط جنین به روش سقط مرتبط می باشد
خوب جهت توضیح دقیق آن بدقت مطالب ذیل را توجه فرمایید

در ۹ هفته اول بارداری معمولا مصرف دارو جوابگو است. پزشک برای شما داروی میفپریستون را تجویز می کند که هورمون پروژسترون را بلوکه کرده که این هورمون ضروری بارداری است و باعث ضخیم شدن دیواره رحم میشود. داروها با ایجاد انقباضات شدید رحمی باعث خونریزی و ختم بارداری می‌شوند. خونریزی ایجاد‌ شده به‌ دنبال سقط دارویی معمولا ۹ تا ۱۶ روز ادامه دارد. گاه علائمی نظیر تهوع، استفراغ، اسهال، تب و لرز و خستگی شدید طی این مدت در بیمار ظاهر می‌شود که خودبه‌خود از بین می‌رود.

روش فوق در حدود ۴ ماه قابل شناسایی است

قرص سایتوتک در قالب قرص‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ میکروگرمی و با نام میزوپروستول در بازار وجود دارد. در این زمان شما می بایست پزشک خود را سه مرتبه ببینید. در اولین ویزیت، اولین دوز مصرف دارو داده میشود، بعد از گذشت چند روز دومین دوز که میسوپروستال نامیده میشود تجویز میشود. این دارو باعث انقباضات در رحم شده و محتوای آن را خالی میکند. سقط جنین باعث خونریزی میشود که ممکنه تا ۱۶ روز طول بکشد.

این روش در حدود ۲.۵ ماه قابل شناسایی است
مصرف قرص از واژن تنها یک ماه است و دهان ۲.۵ ماه

روش ساکشن ، یکی از روش های سقط جنین با جراحی است که بین هفته ششم تا شانزدهم بارداری انجام میشه. نام‌های دیگر ساکشن مانند ساکشن آسپیراسیون ، کورتاژ با ساکشن، یا آسپیراسیون واکیوم می باشد.
این روش در حدود ۸ ماه قابل شناسایی است

سقط جنین با تزریق مایع داخل آمنیونی که بصورت ذیل است این روش جراحی به ندرت انجام می شود و در سه ماهه دوم بارداری انجام میشه و در آن با سرنگ مایع آمنیوتیک خارج و محلول آب نمک، اوره یا کلرید پتاسیم به کیسه آمنیوتیک تزریق می شود. پروستاگلاندین ها به واژن وارد می شوند و پیتوسین به داخل ورید تزریق می شود.
در حدود یکسال قابل شناسایی است

کپسول دونگ کوئی کمترین حدود شناسایی در حدود ۲ هفته را دارد استفاده از این دارو اغلب به دنبال مصرف منظم ویتامین C به مدت شش روز است. در این مرحله، خانم به طور کلی نیاز به مصرف یک کپسول دونگ کوئی دارد. عمل ترکیبی هر دو دارو (مکمل های ویتامین C و کپسول دونگ کوئی) باعث انقباض رحم و سقط می شود.

با تشکر فراوان
دکتر حشمدار

سلام- بله سقط جنین از طریق انجام آزمایشات پزشکی قانونی مشخص می گردد/.

سلام
موضوع به لحاظ پزشکی قابل تشخیص است.