مجازات کشت ماریجوانا چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶,۷۹۲ #41908367

سلام
من برای بار اول ماری‌جوانا کشت کردم حدود ۵۰ بوته میخواستم ببینم جرم و مجازاتش چی هست؟
بعد من اونجا نبودم فقط نام و نام خانوادگی من رو میدونن مخبر اسم منو داد میشه چیکارش کرد؟
ممنون میشم توضیح بدین

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا اطلاع رسانی جرم نیست
دوم مجازات شما ۱ تا ۱۰ میلیون تومان جزای نقدی است

با سلام
کسی که برای نخستین‌بار گیاه ماریجوانا را کشت کند، به ۱۰ تا ۱۰۰‌میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌شود.
به هر حال اگر اثبات شود کشت ماریجوانا توسط شما بوده است.(حتی اگر در محل حضور نداشته باشید)قانونا مرتکب جرم شده اید.

با سلام
کسی که برای نخستین‌بار گیاه ماریجوانا را کشت کند، به ۱۰ تا ۱۰۰‌میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌شود.
اگر این کشت در خانه یا محل زندگی یا کشاورزی شما یافت شود شما مسول خواهید بود

سلام
کسی که برای نخستین‌بار گیاه ماریجوانا را کشت کند، به ۱۰ تا ۱۰۰‌میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌شود. برای بار دوم نیز فرد به ۵۰ تا ۵۰۰‌میلیون ریال به اضافه ۳۰ تا ۷۰ ضربه شلاق محکوم خواهد شد. بار سومم ۱۰۰ تا یک‌ میلیارد ریال جریمه به اضافه یک تا ۷۵ ضربه شلاق و یا ۲ تا ۵‌ سال حبس مجازات دارد. در نهایت نیز برای بار چهارم اگر فردی به این جرم دستگیر شود، مجازاتش اعدام است