باید چیکار کنم که همسر اولم نتونه دیگه برای این زمین اقدام کنه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۹ #41817146

سلام وقت بخیر
بنده ازدواج مجدد کردم و از همسر اولم جدا شدم. زمینی داشتم که برای مادرم بوده و مادرم دادن برای مهریه همسر دومم. حالا بدون اینکه من مالی معرفی کنم و بگم زمینی دارم همسر اولم دست گذاشته روی این زمین و میخواد برای مطالبه مهریه اش بگیره. در حالیکه این زمین نه سند و نه اسمی به نام من نیست و اصلا سندی نداره و فقط با یه استشهاد محلی اهالی گفتن این زمین مال منه. حتی کارشناسی خط هم شده که یکبار به نفع همسر دومم و یکبار هم کارشناسی ۳ نفره شده و به نفع همسر اولم نظر دادن.
در زمان عقد همسر دومم، قولنامه دستی هم از طرف مادرم تنظیم شده و به همسرم دومم دادن

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قولنامه کافیست و به همسر دوم تعلق دارد

قولنامه کافیست و به همسر دوم تعلق میگیرد

باسلام. همان قولنامه کافی است برای اینکه همسر اول نتواند ادعایی داشته باشد.

با سلام با وجود قولنامه متعلق به همسر دوم می باشد

با درود قولنامه کافیست و به همسر دوم تعلق میگیرد

سلام
همان قولنامه کافی است برای اینکه همسر اول نتواند ادعایی داشته باشد.وبه همسردوم تعلق دارد

با سلام
قولنامه کافیست و به همسر دوم تعلق میگیرد