رابطه نامشروع چطور باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۹۳ #41792847

سلام دختری بامردی وارد رابطه نامشروع می شود حاصلشون یه بچه می شود ممنون میشم مراحل شکایت چجوریه مکانشم تهران نیست.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا سوال باید باتوضیح بیشتری همراه باشد تا نکاتی مشخص شود . مثلا اینکه اولا شما چه نسبتی با طرفین دارید ودوما ایا مجرد یا متاهل ویا... بوده اند وسوما از کجا معلوم که بین خود عقد موقت خوانده یا خیر ؟ باید این نکات مشخص تا وضعیت طرفین وبچه مشخص شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلی فعل زنا انجام شده است و اگر اثبات شود مجازات شلاق دارد.

امکان طرح شکایت تنها برای پدر در صورت تجرد و همسران آنها در صورت تاهل وجود دارد.

بادرودوسلام مصداق زنا می باشد.

سلام اولا باید سمت داشته باشید و اگر از طرفین هستید به چی میخواهید شکایت کنید

با سلام، باید سوال خود را واضح بگید شما یکی از طرفین هستید؟ یا شخص سوم. دلیل شما چیست؟

تحت عنوان زنا از طرف افراد ذی سمت قابل شکایت است.