جایی تو قولنامه دستی ننوشته که باید من کد رهگیری امضا کنم ولی نوشته هزینه صدور کد رهگیری با خریداره؛ مجاز هستم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۳۳ #41731207

سلام و وقت بخییر
بنده حدود ۷ ماه پیش ملکی قولنامه ای فروختم الان خریدار رفته یک بنگاه دیگه و بدون اطلاع من یک مبایعه نامه با کد رهگیری تنظیم کرده و بعضی چیز ها رو تغییر داده و من نمیخوام اونو امضا کنم حالا برای من یک ابلاغیه الزام به ایفای تعهد اومده که باید قولنامه رو امضا کنم
حالا میخوام بدونم جایی تو قولنامه دستی ننوشته که باید من باید کد رهگیری امضا کنم ولی نوشته هزینه صدور کد رهگیری با خریداره
آیا من مجاب هستم امضا کنم بعد از ۷ماه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر نیاز به بررسی قراردادها دارد.

بادرودوسلام باید قراردادها بررسی شوند.

اگر خلاف توافق قبلی شماست ملزم به امضا نیستید

با توجه به قرار دادی فی مابین شما(مبایعه نامه) و خریدار اگه مفاد قرار داد جدید با قرارداد اولیه،مقایرت دارد الزامی برای امضای آن از طرف شما نخواهد بود

درود
اگر مفاد قرارداد تغییر داده شده است ملزم به امضای آن نیستید

سلام،مفادکدرهگیری حتما”بایستی به امضاطرفین وشهودی که درزیرمبایعه نامه عادی امضاکردن،می بایست درزیربرگه های کدرهگیری نیز امضاکنندودرضمن هیچ املاکی نمی تواندمبایعه نامه ویااجاره نامه بامهراملاک دیگرراکددارکند.

درود
شماوقتی مالی روفروختیددیگه دراون مال اختیارومالکیتی نداریدکه امضاکنید