اون ۶ ماه حبس، شامل عفو امسال ۲۲ بهمن میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۶۱ #41474419

من سال قبل به یک سال زندان و پرداخت دیه محکوم شده بودم تا اینکه ۴۰ روز قبل رضایت گرفتم از شاکی بعد رضایت درخواست تخفیف دادم که ۶ ماه رو تعلیق و ۶ ماه رو لازم الاجرا کردن الان اون ۶ ماه شامل عفو امسال ۲۲ بهمن میشه؟ و یا میتونم از ماده ۶۴ استفاده کنم برای اون ۶ ماه که زندان نرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیر شده ولی از طریق رئیس زندان اقدام کنید

عفو ۲۲ بهمن سال ۹۸، تاکنون تنها شامل افرادی بوده است

که سابقا در خواست عفو یا تخفیف خود را به اداره عفو و بخشودگی

قوه قضائیه تقدیم نموده و یا راسا این اداره این دسته محکومان

را واجد شرایط عفو و بخشودگی و تخفیف تشخیص داده بود،
‌ماده واحده: کلیه کسانی که تا تاریخ تصویب این قانون در مراجع قضایی مورد تعقیب
قرار گرفته‌اند اعم از این که حکم قطعی درباره آنان صادر شده‌یا نشده باشد حسب
مورد از تعقیب یا مجازات معاف خواهند شد مشروط به این که شاکی یا مدعی خصوصی
نداشته یا شاکی یا مدعی خصوصی از‌شکایت خود گذشت کرده باشد.
‌تبصره ۱ - محکومان به حبس در دارالتادیب یا کانون اصلاح و تربیت و کسانی که قبلا
به هر عنوان از عفو استفاده کرده باشند نیز مشمول مقررات‌این قانون خواهند بود.
‌تبصره ۲ - جرائم و محکومیتهای زیر از شمول مقررات این قانون مستثنی می‌باشد.
‌تصرف غیر قانونی و اختلاس بیش از مبلغ پانصد هزار ریال و ارتشاء بیش از مبلغ
پنجاه هزار ریال قتل عمدی و قتل در حکم عمدی، اعمال منافی به‌عفت، سرقت‌های جنایی
موضوع مواد ۲۲۲ و ۲۲۳ و ۲۲۵ قانون مجازات عمومی، کلاهبرداری از درجه جنایی موضوع
قسمت اخیر ماده ۲۳۸ قانون‌مجازات عمومی، وارد کردن و ساختن مواد مخدر از هر نوع،
سرقت موضوع قانون راجع به تشدید مجازات سارقین مسلح که وارد منزل یا مسکن‌اشخاص
بشوند مصوب تیر ماه ۱۳۳۳ و قانون مربوط به تشدید مجازات سرقت مسلحانه مصوب دی ماه
۱۳۳۸، راهزنی در راه‌ها و شوارع و سرقت با‌اسلحه موضوع مواد ۴۰۸ و ۴۰۹ و ۴۱۰ قانون
دادرسی و کیفر ارتش، جرائم موضوع قانون تشدید مجازات ربایندگان اشخاص مصوب ۱۳۴۵،
قانون‌تشدید مجازات رانندگان متخلف مصوب ۱۳۳۵ و جرائمی که رسیدگی به آن در صلاحیت
دادگاه‌های انقلاب شناخته شده است.