اگر رضایت شاکی رو بگیرم در این مرحله حل میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۶۳ #41361262

با سلام خدمت شما برای ما یه پرونده ای درست شده به عنوان کلاهبرداری رایانه ای قضیه اینکه حساب یه نفر رو در گرگان خالی کردن بمبلغ یک و دویست تومن و شارژ فقط خریدن به صورت اینترنتی و ما ساکن تبریز هستیم و متاسفانه ماهم از این شارژا استفاده کردیم و به غیر ما شماره های زیادی هست از این شارژا استفاده کردن این شارژهارو یه نفر ناشناس اورده به مغازه پدرم فروخته و فریب داده و گفته اینارو من بصورت اینترنتی خریدم گوشیم خراب شده حالا استفاده نمیکنم دو سه تومن ارزون میدم بردار اینارو و پدرم باورش شده خریده و داده ما استفاده کردیم (من و برادرهام) حالا از دادسرای تبریز ابلاغیه اومده بود و ما رفتیم واقعیت رو گفتیم ولی دادیار محترم قانع نشدن گفتن گرگان باید تصمیم بگیره و گفت زنگ بزن از شاکی رضایت بگیر .و فعلا سند گذاشتیم اومدیم ممنون میشم راهنمایی کنین حالا ما اگر رضایت شاکی رو بگیرم در این مرحله حل میشه ینی والا دیگه از استرس میمیرم .خدا زود جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت شاکی موجب تخفیف مجازات است.

رضایت شاکی باعث تخفیف مجازات میشه

با سلام دادخواه محترم نظر به اینکه کلاهبرداری دارای جنبه عمومی می باشد کلیه تحقیقات مقدماتی و در صورت توجه اتهام وارده کلیه مراحل قانونی طی خواهد شد در عین حال رضایت شاکی خصوصی دادگاه می تواند در حکم صادر تخفیف مجازات لحاظ نماید

کلاهبرداری از جرایم قابل گذشت نیست اما رضایت شاکی موجب تخفیف مجازات میگردد