میتونم ازدواج مجدد کنم در حالی که خانومم رو طلاق ندهم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۹ #41330269

سلام همسرم ۹ ماه که پدر شون بردن خونه خودشون بدون رضایت من شاهد هم ندارم همراه با پسر ۱.۵ساله ام
قهر کردن خانم چندین بار تکرار شده حالا دیگه نمی خوام برگرده نفقه همسرم و پسرم رو میدم تکلیف مهریه هنوز مشخص نشده دوجلسه دادگاه مهری تشکیل شده ( یکی در شورا یکی در دادگاه) الان میتونم اذواج مجدد کنم در حالی که خانومم رو طلاق ندم (یا نتونه طلاق بگیره)

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درابتدا دادخواست تمکین به طرفیت او تقدیم کنید اگر قبول نکرد به اذن دادگاه میتوانید تجدید فراش کنید

در صورتی که حکم الزام به تمکین همسر را اخذ نمایید امکان طرح دادخواست ازدواج مجدد را خواهید داشت

با سلام
نظر به اینکه تمکین از زوج تکلیف قانونی زوجه است، بنابراین در صورتی که بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع و زوج این امر را در دادگاه اثبات و با اخذ اجازه از دادگاه همسر دیگری اختیار نماید، وکالت زوجه از زوج در طلاق در سند نکاحیه محقق و قابل اعمال نیست و زوج نمی تواند طلاق بگیرد .

تا زمانی که عدم تمکین خانم را ثابت نکنید و اجازه ازدواج مجدد از دادگاه را نگیرید امکان ازدواج مجدد فراهم نیست هر چند که بهتر است ابتدا تکلیف زندگی اول را مشخص کنید و بعد سراغ زندگی دیگری بروید

با سلام باید ابتدا دادخواست تمکین را مطرح نمایید.

درصورت عدم تمکین وصدور حکم میتونید با اجازه دادگاه ازدواج مجدد کنید...

با درود خیر بدون اذن دادگاه نمبتوان، بدون اذن همسر اول هم ممکن نیست.