آیا خیارات عیب و تدلیس در این مورد وارد است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۶۵ #41240399

با سلام ملکی رو حدودا دو ماه پیش به فروش رسوندیم قبلا تا حدودی اطلاع داشتیم که مقداری نم به داخل ساختمان داده به درخواست مستاجر با نصب دیوار پوش مکان رو از نظر ظاهری تعمییر کردیم حال بعد از انجام معامله خریدار مدهی شده که شما به من اطلاع نداده بودید حال با توجه به قیر عبارت اسقاط کافه خیارات ولو کان فاحشه بل افحش و قد شدن عبارت خریدار اقرار به تحویل و تصرف صحیحا و ساما مورد معامله نموده و از وضعیت و حدودو و حقوق ان مطلع بوده اقدام به امضا نموده ایا خیارات عیب و تدلیس در این مورد وارد است یا خیر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اسقاط کافه خیارات شامل تدلیس نمی‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

اگر خریدار ثابت نماید عیب از قبل از تحویل ملک موجود بوده و شما نیز از ان مطلع بوده اید خیار تدلیس وارد است

با توجه به اینکه عیب اساسی نمی باشد به نظر نمی رسد که موضوع تدلیس باشد.

اسقاط کافه خیارات شامل خیار عیب و تدلیس نیز میگردد.

موضوع از موارد اختلافی بین حقوقدانان است
ولی بنظر شخصی تدلیس قانونا ممنوع است و حتی درپاره‌ایی موارد مجازات کیفری برای آن مقرر شده است، لکن در اسقاط کلی خیار بنوعی که خیار تدلیس در آن قید نگردیده باشد مانع از حق فسخ خریدار نخواهد بود.

موضوع از موارد اختلافی بین حقوقدانان است
ولی بنظر شخصی تدلیس قانونا ممنوع است و حتی درپاره‌ایی موارد مجازات کیفری برای آن مقرر شده است، لکن در اسقاط کلی خیار بنوعی که خیار تدلیس در آن قید نگردیده باشد مانع از حق فسخ خریدار نخواهد بود.

چون خیارات رو از خودشون ساقط کرده اند ،به خیار عیب نمیتوانند استناد کنند ولی خیار تدلیس غیر قابل اسقاط بوده و در صورتی که بتوانند ثابت نمایند که تدلیس شده میتوانند عقد را فسخ کنند .