متوجه شدم که سهام پدرم را انتقال به همسر یکی از اعضا انتقال داده اند آیا این امکان وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۹ #41128968

سلام خدمت دوستان عزیز، یک شرکت سهامی خاص مرغ تخمگذار با اعضای ۷ نفری زیر نظر اداره کسترش (تعاون) و سال ۱۳۵۹ تاسیس و شروع به فعالیت شد که درسال ۱۳۶۴، یکی‌ از اعضای شرکت، از خدمات شرکت در امورات شخصی خود استفاده وچون ۶نفر از اعضا اقوم درجه یک همدیگر می‌باشند، یک صورتجلسه و سوگندنامه تنظیم شده است که چنانکه کسی خیانتی کند صلاحیت سهام دارا بودن را ندارد، و در سال ۱۳۶۸ به، مانور های متقلبانه پدر بنده که شخص کم سواد بوده، یک سری موضوعات شخصی، درگیری بین دو محل، سر به ناسازگاری با پدر من زدند و از اواخر سال ۶۸ از شرکت اخراج شده ولیکن بعد از دوسال بدون هیچ، قراردادی، درسال ۱۳۷۰،با تنظیم قراردارد عادی که بصورت کدخدامنش مبلغ ۲۶۰ هزار تومان طی سه فقره چک به مدت یکسال به وی تحویل داده اند درصورتی که شرکت درسال ۷۰،حداقل ۵۰ ملیون قیمت داشته و به گفته پدرم حدودا ۱۰ملیون تحصیلات بدهکاری شرکت بوده که تقریبا ۷ ملیون تومان قیمت سهام بوده که ۲۶۰ هزار تومان به وی داده اند و
قرار داد را به دفتر اسناد رسمی می‌برند که دفتردار از مهر و موم و محضری کردن قرارداد جلوگیری می‌کند، وتا سال ۸۵، پدرم طبق روزنامه رسمی واساسنامه شرکت جز سهامدار شرکت بوده، والان متوجه شدم که سهام پدرم را انتقال به همسر یکی از اعضا انتقال داده اند آیا این امکان وجود دارد بدون حضور پدرم،،،، درضمن دونفر از اعضای شرکت به جرم زنا و قتل درحبس می‌باشند که هر دو باجناق ولیکن منشا جرم متفاوت است، و صلاحیت سهامدار بودن را طی قسم نامه سال ۱۳۶۴ ندارند ممنون اگه راهی برای از دست رفتن حق و حقوق وی باشد راهنمای فرمایید عجرکم عندالله

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
طبق اساسنامه باید عمل گردد امکان اتنقال سهام بدون اجازه نمی باشد

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

درود می بایست مدارک شما بررسی شود

سلام وقت بخیر
علی الاصول بادی براساس اساسنامه باشد.

با درود بایستی طبق اساس نامه باشد لیکن باید مدارک شما بررسی شود

سلام بدون اجازه سهام دار نمیتوانند سهام را ب شخصی دیگر منتقل نمایند .

سلام
باید منطبق بر اساسنامه اقدام شود.