آیا زوج می تواند طلاهایی که در این یکسال برای من خریده است پس بگیرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۲۱ #41112593

باسلام و احترام،
من یکسال هست عقد دائم هستم اما هنوز عروسی نکرده ایم و قصد داریم از هم طلاق بگیریم.
در طول این یکسال ادعا میکرد این ها هدیه هستند اما من سند کتبی از این ادعا ندارم و فاکتورهای طلاهای خریداری شده دست طرف می باشد.
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هدایای منظور شما جز عقد قانونی هبه است و هبه قابل رجوع اما رجوع آن شرایطی دارد از جمله موجود بودن آندو اگر این هدایا موجود نباشد و فروخته شده باشد امکان پس گرفتن ندارد

بله پاسخ سوال شما مثبت هست هبه قابل رجوع هست در صورتی ک عین موهوبه موجود باشد و تلف و فروخته نشده باشد.بنابراین این در صورت وجود طلاها امکان مطالبه و استرداد آنها وجود دارد

با درود اگر عین طلاها موجود باشد قابل رجوع است

با سلام
بله اگر ایشان فاکتورهای خرید را به دادگاه ارائه نماید و ثابت نماید که طلاها همچنان در ید شما باقی است می‌تواند طلاها را از شما مسترد نماید.

بله چون ازدواج نکردی وهنوز هم وجودارند میتواند اقدام کند

باسلام بله زوج میتواند هدیه هایی را که به زوجه هدیه داده است پس بگیرد.

با سلام
بله طلاهایی که زوج یا خانواده زوج برای زوجه خریداری یا هدیه داده اند قابل رجوع و مطالبه از سوی زوج خواهد بود مگر اینکه برای خرید طلاجات فاکتوری بنام شما موجود باشد .