موارد عسروحرج برای حق طلاق چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۹ #41054635

سلام وقت بخیر
زوجه هستم قبل ازینکه دادخواست طلاق بدهم(طلاقی که بعدازآن مهریه به قوت خودش باقی بماند) خواستم مطمئن بشم آیا این بیماریهایی که همسرم مبتلا بوده وهست وقرص هایی که مصرف میکند و کتمان کرده و پس از گذشت ۸ سال متوجه شدم جز و عسر وحرج هستن یا خیر.چطور متوجه بشم دادگاه این بیماریها و مصرف قرص هارو هم جزو عسروحرج محسوب میکنند:از قبل از ازدواج وتا ۳ سال بعد از ازدواج دچار بیماری پنیک اتک بوده یعنی حدود۶سال،و همچنین مصرف قرص های سیتالوپرام، کلونازپام،توپیرامات، ریسپریودون،همچنین حدود دوساله ریزش موعصبی وتشخیص به بیماری الوپسی یوتیورسالیس،افلیوم تلوژن
لطفا فقط بگیداین بیماریها آیا شامل عسروحرج هست یاخیروقبل ازینکه اقدام به طلاق کنم چطورمتوجه بشم حزعسروحرج هستند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواردی که فرمودید اگر از طریق پزشک قانونی تایید شود ‌ و اثبات شود که باعث مختل شدن و آسیب به زندگی زناشویی میشود بله به نوعی عسرو حرج محسوب میشود اما اینکه همسر شما به پزشک قانونی مراجعه کند یا خیر هم مهم است

با توجه به بررسی سوابق پزشکی و انجام آزمایش و چکاپ و اثبات برای دادگاه اگر بیماری موجب سختی برای زوجه شود و قابل تحمل نباشد برای دادگاه محرز است

سلام بیماری باید به حدی باشد ک موجب مشقت و سختی زوجه شود به حدی ک قابل تحمل نبوده وبرای دادگاه محرز باشد

باسلام ودرود بایدبه تایید پزشکی قانونی برسد ودرصورتی که شدید باشد وباعث مختل شدن زندگی باشد بتوانیدمشمول عسر وحرج شود وبتوانید طلاق خود رابگیرید

با سلام
احتمال خیلی زیاد با این بیماریها و مصرف داروها بشود عسر و حرج را ثابت کرد ضمن دادخواست ارجاع به پزشک قانونی را هم بخواهید نظر پزشکی قانونی خیلی مهم هست

بیماری های زوج باید به نحوی باشند که زندگی خانوادگی را مختل نماید تا مشمول عسر و حرج برای زوجه شود.

با درود چنان‌چه شدید باشد و به تایید پزشکی قانونی برسد از موارد عسر و حرج زوجه تلقی می‌شود