آیا من میتونم بعدا که پیداش کردم جلبشو بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۸۵ #40935066

سلام خسته نباشین روزتان بخیر باشه
من نامذ هستم با نامذم اختلاف دارم داریم جدا میشیم ولی ایشون فرار کردن و نمی تونم پیداش کنم در صورتی که من طلاق غیابی بگیرم تکلیف مهریه و نفقعه ی من چی میشه آیا من میتونم بعدا که پیداش کردم جلبشو بگیرم یا اگه اموالی به اسمش خورد توقیف کنم همه ی دارایشو زده به نام کسی دیگه و جون قیل شکایت زده من نمیتونم کاری بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید. اجرتون با خدا

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواه محترم در صورتی که دارای سند ازدواج می باشید پس از وقوع طلاق و بقای دین می توانید کلیه اقدامات قانونی انجام و حق شما محفوظ است

با توجه به اینکه بین شما و ایشان رابطه زوجیت به صورت رسمی،یعنی عقد نکاح،برقرار نبوده برای ایشان تعهد و الزامی بابت پرداخت نفقه و مهریه متصور نیست. اگر بین شما رابطه زوجیت به صورتی که گفته شد،یعنی عقد نکاح، برقرار باشد شما میتوانید برای مطالبه مهریه به اموال و دارایی به جا مانده از ایشان رجوع کنید.

اگر عقد رسمی باشید حق و حقوق قانونی شامل حال شما میباشد و میتوانید اقدام قانونی انجام دهید!

سلام
اگر نامزد هستید و عقد دایمی نیستید شرایط متفاوت است پس چنانچه عقد شرعی هستید در آینده هم بعد از طلاق میتوانید مهریه را مطالبه کنید

نامزدی ایجاد تعهد نمینماید مگر اینکه منظورتان عقد باشد که در این صورت باید سوالتان را اصلاح نمایید

بعد از دادخواست طلاق غیابی از طرف شما به دادگاه، اگر مرد مجهول المکان باشد و نبود وی برای مدت طولانی باشد،می توانید از طریق دادگاه برای رسیدن به مهریه خود اموال منقول و غیر منقول او را توقیف نمائید، حال اگر امکان دسترسی به اموال وجود نداشته باشد به محض ظهور او ، حکم جلب را از دادگاه برای وصول مهریه خود اقدام نمائید.