محاسبه دیه شکستگی بینی و کبودی زیر چشم چقدر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵,۸۶۲ #40868

با سلام و خسته نباشید
من در یک نزاع دچار شکستگی بینی شدم و پس از سه روز جواب پزشکی قانونی اینگونه بود:
۱ شکستگی استخوان بینی ۲ تورم مختصر استخوان بینی ۳ کبودی زیر‌چشم چپ
و بعد از کارهای دادگاهی و یک ماه بعد جواب نهایی پزشکی قانونی اینطور بوده :
بابت شکستگی استخوان بینی ۴ درصد دیه انسان کامل و بابت تورم مختصر ریشه بینی ۰/۲۵ درصد ارش‌تعین گردیده .
در کل ۴/۲۵ درصد
حالا سوالم اینه:
چرا بند سوم یعنی کبودی زیر‌چشم را محاسبه‌ن کردند ؟ وچرا مدت طول درمان را محاسبه نکردند ؟ چون من بعد از عمل شکستگی دقیقا ۲ هفته خانه نشین بودم
و سوال اخرم اینه . آیا جدای از مبلغ دیه مبالغ درمانی من برگردانده میشود یا اینکه کلا همه با هم ۴/۲۵ درصد است ؟

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جراحات توسط پزشکی قانونی تعیین و به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام‌ محاسبه می شود.

با سلام دیه شکستگی استخوان بینی یک دهم دیه کامل است که به نرخ دیه سال ۱۴۰۰ اگر بخواهد پرداخت شود ۴۸ میلیون تومان است. برای هر کبودی در ناحیه سر وصورت سه هزارم دیه کامل، دیه آن است بنابر این هر کبودی در سر وصورت با دیه سال ۱۴۰۰، یک میلیون وچهارصد وچهل هزار تومان محاسبه می‌شود.موفق باشید.

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.
هزینه ها و صدمات بیش از دیه قابل مطالبه است.

سلام شکستگی بینی و کبودی و تورم زیر چشم چقدره دیه اش‌?

در صورت قانع نشدن شما نسبت به نظر پزشکی قانونی حق اعتراض دارید لاکن طول درمان محاسبه نخواهد شد صرفا هزینه درمان قابل دریافت است در ضمن جمع مبلغ دیه شما با احتساب ۴/۲۵ درصد برابر۱۱۴۷۵۰۰۰ تومان می شود.

شمامی توانید هزینه های درمانی را علاوه بر دیه دریافت کنید

اخیرا پزشکان قانونی موضوعی را تحت عنوان طول درمان در نظر نمی گیرند و شما فقط می توانید هزینه های درمانی را علاوه بر دیه دریافت نمایید