فیش قبض برق زیاد می آید؛ چگونه اقدام قانونی کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #40724005

سلام از چند سال هست که طبق مصرف ما و همسایه هامون یک سان هست ولی پول برق ما بیشتر از همه میاید و طی ۳ سال هست که همش به اداره برق میروم ولی کاری صورت نمیگیرد

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر خود اداره توجهی نمیکند از طریق بازرسی اداره برق اقدام نمایید .

سلام‌ به اداره برق منطقه مراجعه کنید و اعتراض و درخواست بازبینی و کنترل کنتور برق را ارائه بدید

با سلام
بایستی به اداره منطقه مراجعه و مراتب اعتراض خود را اعلام نمایید

سلام
چنانچه اعتراضی دارید میبایست با مراجعه به اداره برق مربوطه اقدامات لازم را انجام دهید