با توجه به نامشروع بودن حکم بدوی میتوان اعاده دادرسی داد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۴۲ #40693671

با سلام ودرود
اساتید محترم
چندی پیش شخصی سود پولش که خارج از عرف وقانون را در شورا حل اختلاف طرح دعوی نمود وشورا رای به محکومیت طرف مقابل داد..
حالا طرف به حکم اعتراض نمود وقاضی دادگاه عمومی دقیقا اعلام کرد پول نزول هم حرام است هم گناه ولی برای اینکه رای را نشکند وقاضی شورا زیر سوال نرود از طرفین خواست که به نصف مبلغ توافق کنند ومهلت سه ماه به طرفین داد که پرداخت شود
ودر رای جدید نیز نوشت... اگر پول را پرداخت نکنه چه باید کرد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رای باید منجز باشد...

با سلام
رای باید پیوسته و قاطع باشد

سلام.باید رای صادره منجز و قاطع باشد

باسلام
در صورتی که با توافق گزارش اصلاحی صادر شده باشد عملا نمیتوان اعتراض کنید

با درود می بایست رای منجزو مستدل باشد.

باید رای صادره منجز و قاطع باشد...

سلام
قاضی باید در خصوص دعوا بطور دقیق تعیین تکلیف نماید و با توجه به مصالحه ای که ایجاد کرده احتمالا در پایان با نقض رای شورا اقدام به صدور گزارش اصلاحی نماید