پس از گذشت ۱۰ سال از امضا و معامله زدن زیر همه چی و سهم ارث من رو نمیدن چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۹ #40628088

برادر و خواهرم ملک پدریم رو با مبایه نامه سفید امضا به من فروختند وتمام اسناد و مدارک ملک رو هم تحویل من دادند و دو برگ مبایعه نامه رو هم امضا کردند. و فرار شد خودم پرش کنم. ( وکالت ضمنی). و در مقابل سهم ارث من روبه نامشون کنم در دفترخانه که انجام شده و اسناد آن نیز موجود هست.(ثمن‌ معامله).در ضمن ملکی که به من فروختند فقط قولنامه دارد سند ندارد.حالا پس از گذشت ۱۰ سال از امضا و معامله زدن زیر همه چی و نه سهم ارث من رو میدن ونه خانه رو
میگن به چه حقی شما یکی از مباینامه ها رو پر کردی. و دومی مباینامه رو خالی و امضا شده نگه داشتی. و هر دو مباینامه نزد من موجود هست. یکی پر شده ودومی خالی به همراه امضا فروشنده‌ها به علاوه کلیه مدارک ملک و اسناد انتقال (ثمن)معامله. یکی می‌گوید کلاه برداری کردن(جعل و کلاه برداری) و دیگری می‌گوید ملک را فروخته اند .باید تحویل دهند به علاوه کلیه ضررو زیان حاصله.شکایت کیفری یاحقوقی......و از این بابت خسارت سنگینی متحمل شده ام.و ملک را تحویل نمیدهند.....لطفا کمک کنید .دارو ندارم این خانه است و بیکار...خدا خیرتان دهد .تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . باید مالکیت ثابت گردد .

سلام اید میتوانید با معرفی شهود و اثبات موضوع اقدام به اثبات مالکیت نمایید .

بسته به شرایط باید دادخواست اثبات مالکیت یا اثبات وقوع عقد بیع را تقدیم دادگاه کنید.

سلام دادخواست اثبات معامله و تحویل مبیع نمایید

دادخواست اثبات مالکیت به انضمام شهادت شهود مطرح نمایید

بادرودوسلام دادخواست اثبات وقوع بیع تقدیم و تنظیم نمایید.

با احترام دادخواست اثبات وقوع بیع به استناد شهادت شهود و سایر دلایلی که دارید مطرح نمایید