آیا عدم تهیه مسکن و پرداخت نفقه طی دو سال مصداق ترک انفاق محسوب می‌شود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۹۷ #40480543

سلام
خانمی به همراه فرزندش به مدت دو سال بدون اینکه همسرش منزلی برایشان تهیه کند و نفقه ای پرداخت کند در منزل پدرش سکونت دار بابت یک سال اول از طریق حل اختلاف شکایت مطرح کرده کارشناسی هم شده ولی تاکنون رایی صادر نشده، برای یک سال دوم از تاریخ شکایت قبلی تا یوم جاری بابت ترک انفاق از طریق دادسرا و به شکل کیفری میتواند شکایت کند و و دستور جلب متهم را بگیرد و نیز همزمان بابت یک سال دوم از طریق حل اختلاف اقدام کند یا اینکه فقط از یک مرجع امکان اقدام و طرح شکایت وجود دارد؟
کارشناسان محترم کدام راه را جهت پیگیری حقوق این خانم پیشنهاد میکنند، کیفری یا حقوقی؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
با تشکر از کارشناسان پاسخگو

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شکایت ترک انفاق اقدام کنید

نفقه شامل مسکن و خوراک و پوشاک و مبالغ واریزی برای زوجه می باشد، لیکن می توانید شکایت کیفری مطرح نماید

سلام
بله می توانید درخصوص ترک انفاق شکایت کنید.

باسلام
بله شکایت خود را تحت عنوان ترک انفاق مطرح نمایید

باسلام شکایت خود را تحت عنوان ترک انفاق مطرح نمایید.

سلام می توانید به جهت ترک انفاق طرح شکایت کنید

سلام وقت بخیر
اقدام به طرح دعوای ترک انفاق نمایید.