ایا من میتونم بگم حالا که من باید ضرر و زیان بدهم خب فسخ قرار داد شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۸ #40456701

ما یک زمینی که در سال ۸۷ در شمال خریده بودیم ۳۰۰ متر از(۷۰۰ متر زمینی مشاع) در سال ۹۸ برای فروش امدیم دیدیم زمین را قفل دروازه گذاشتن رفتیم پیش مالک ۷۰۰ متر زمین گفت اشتباه شده این زمین ۴۰۰ متر هست شما ۱۰۰ مترشو بما برگردانید و ۳۰۰ متر خودتونو جدا کنید و دیوار بکشید و ما هم دیوار کشیدم و ۳۰۰ متر را فروختیم و الان از اون قطعه ای که ما فروختیم یک نفر صاحب پیدا شده میگه این زمین ۴۰۰ متر بوده و مال من هست و شکایت تصرف عدوانی کرد و دادگاه رای داد که تصرف عدوانی نبوده ایشون هم زمین داشته ممکن بوده اشتباه شده باشه باید حقوقی پیگیری کنید حالا این فرد از یک نفر که هم اسم و فامیل من بوده با یک کدملی دیگر شکایت حقوقی کرده و رای غیابی برای رفع تصرف این زمین گرفته (قاضی هم اشتباه کرده یعنی)
و رفته قلع و قمع کلی کرده(که حکم که مال من نبوده و فقط رفع تصرف بوده)
حالا این هایی که از من خریده اند زمینو ۱۰۰ میلیون خرج کردن که این فرد قلع و قمع کرده و هم مصالح داخل زمین رو هم برده و زمین رو تصرف کرده
حالا من باید چیکار کنم چون اینهایی که زمین را از من خریدن هی زنگ میزنن که من باید شکایت کنم وگرنه از من شکایت میکنن برای مال غیر و هزینه های ضرروزیان ساخت رو میگرن و بنده هم زمین را مبلغ کم فروختم و الان ۶ برابر شده قیمتش و نمیتوانم دنبال کارش بروم و شکایت کنم چون مسیر دوره حالا من باید چیکار کنم چون این زمین هم مشاع بوده ایا من باید ضرر و زیان این ها رو بدهم چون من که خراب نکردم و اینجا هم مشاع بوده؟
و الان این ۷۰۰ متر زمین مشاع به دو قطعه ۳۰۰ متری و ۴۰۰ متری جدا شده( تفکیک نشده از هم مشاع بوده) یعنی این کسی که از من خریداری کرده میتواند اون یکی زمین را بردارد ولی اون طرف هم زمین را میخواهد هم ضرر و زیان ساخت را

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهار نظر مستلزم بررسی مدارک میباشد.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

با سلام
اظهار نظر دقیق نیازمند بررسی مدارک و مستندات است

باسلام
نیاز است موضوع را از طریق وکیل پیگیری نمایید

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

باسلام،پرونده شما با دلایل ومستنداتش باید مطالعه گردد.