شهادت من مورد اعتنا هست که بیخود من را تا دادسرا برای صحبت ببرن؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۲۹ #40322236

سلام چند سال پیش در زمینه بروکری و دلالی کار میکردم شماره کسی رو که تا حالا هم ندیدمش فقط دو و سه باری تلفنی صحبت کرده بودیم به یکی از دوستانم دادم و این دوست هم شماره رو به برادرش داد که باهم کار کنن
این دو نفر باهم رفیق شدن و بعد دوسال اون شخص سر این برادر دوست بنده کلاه میذاره و فرار میکنه
الان این برادر دوست من میگه تو معرفی کردی بیا شهادت بده علیه اون شخص
من چه شهادتی باید بدم وقتی نمیدونم بین اون دو نفر چه اتفاقاتی افتاده چه چیزهایی رد و بدل شده

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شهادت خلاف واقع جرم محسوب می گردد

سلام
شهادت کذب جرم است

شهادت کذب و خلاف واقع جرم است...

با سلام شهادت خلاف واقع جرم محسوب میشود ، اگر چیزی نمیدانید شهادت ندهید

سلام، توصیه اکید می شود، چنانچه در خصوص موضوع ادعا ، شاهد چیزی نبوده اید، مطلقا حاضر نشوید، چرا که ممکن است یا قرار گرفتن در فضا و … خدای ناکرده ادای شهادت کذب نمایید که مسؤلیت شرعی و کیفری برای شما بدنبال خواهد داشت

با سلام
در صورت شاهد نبودن شهادت ندهید

درود شهادت خلاف واقع جرم است