در اولین جلسه مهریه ثبت میشه که پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #40107316

سلام
من همسرم رفته درخواست طلاق و مهریه را گذاشته اجرا و بچه هم با کلانتری امد در خونه تحویل گرفت برد بچه ۴ سالشه
الان نزدیک اولین جلسه دادگاه که هم طلاق میخواد هم بچه هم مهریه
اول اینکه در اولین جلسه مهریه ثبت میشه که پرداخت کنم و اگه نکنم همین اولین جلسه میرم زندان؟؟؟
دوم اینکه میتونم بچه را خودم بزرگ کنم بهش ندم؟؟؟
سوم اینکه عدم تمکین زدم یا تاثیری داره؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت مهریه علاوه بر اینکه بدوا اختیاری است در صورت صدور اجرائیه ، و عدم پرداخت برای شما جبس و زندان دارد.
بچه باید سنش مشخص شود و تا۷سالگی باید توسط مادرش بزرگ و شما نفقشو بدین و ملاقاتش کنید.
عدم تمکین در نفقه همسر و تعیین تکلیف زوجیت تاثیر داره

اول باید حکم پرداخت مهریه صادرشه بعدش باشرایط مالی شما ب صورت قسطی پرداخت کنید
برای بچه تا ۷ سالگی حضانت بامادره ۷سالگس ب بعد ب شما البته شرایط مادرو قاضی در نظر میگیره

سلام
اگه نکنم همین اولین جلسه میرم زندان؟؟؟خیر
اگر شوهر مالی نداشته باشد می تواند برای پرداخت قسطی مهریه با توجه به میزان درآمد دادخواست اعسار از پرداخت مهریه تقدیم دادگاه کند
بچه را خودم بزرگ کنم بهش ندم؟؟؟مادر تا ۷ سالگی پسر یا دختر فرقی ندارد اولویت دارد و پس از آن حضانت با پدر است.
پس از ۷ سالگی هم بعد از اینکه حضانت فرزند به پدر داده شد مادر میتواند برای ملاقات با فرزندش وقت بگیرد.
اینکه عدم تمکین زدم یا تاثیری داره؟؟؟ از جمله اینکه عدم تمکین زن سبب می شود که حق نفقه او از بین برود
و کسی که مدعی عدم تمکین است ، باید آن را اثبات کند

حکم مهریه اول باید صادر بشه بعد قطعی بشه و اگر اموالی برای توقیف نداشتین اعسار بدین و اگر اعسار ثابت نشد اون وقت بحث زندان مطرح است که فعلا زندان برای مهریه وجود نداره مگر اینکه مرد مالدار و ثروتمند باشه و نخواهد بدهد