اون دو دانگ صرف وکالت محضری به نام من میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۳ #40047259

با سلام. میخوام دو دانگ از یک منزلی را خریداری کنم. اگر کسی که سند به نامش هست فقط وکالت محضری بدهد و سند به نام نزند. بعدا برای فروش منزل مشکلی برای من پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرفا با وکالت نامه در آینده برای شما مشکلاتی خواهد بود مثال اینکه یکی از طرفین وکالت فوت شود در اینصورت وکالت باطل خواهد بود مگر اینکه علاوه بر وکالت ، مبایعه نامه ای هم بین شما تنظیم شده باشد .

درود. اگر به اظهار خودتان ، میخواهید بخرید ، پس عمل خرید را طی مبایعه نامه و با شرط تعهد تنظیم سند به نام خودتان و سایر شروط ، انجام داده و همزمان به تنظیم‌ سند اقدام‌‌ شود.

سلام خیر تا زمانی که ایشان زنده هستند مشکلی پیش نخواهد آمد

سلام بله وکالت بلاعزل بگیریت

با سلام. در صورتی که چاره ای جز تنظیم وکالت نامه نداشته باشید می بایست دقت کنید که وکالت نامه بلاعزل باشد و سایر شرایط ضروری را داشته باشد.
حتما قولنامه ای که به امضای خریدار و فروشنده و شهود برسد، تنظیم کنید.

سلام. احتمال داره مشکلاتی به وجود بیاد به طور مثال اگر او فوت کند، وکالت باطل و شما باید به طرفیت ورثه دادخواست تنظیم سند بدید.‌