اگر اعتراض بذارم و به دادگاه تجدیدنظر ارسال بشه ایا این رای نقض میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۴۲ #39840495

سلام و درود
بنده در پرونده کیفری به موضوع خیانت در امامت شاکی هستم که دادگاه محترم بدوی حکم برائت متهم را صادر کرد
ادله های جدیدی دارم
ایا دادگاه تجدیدنظر جلسه میذاره و طرفین را احضار میکنه یا خیر؟
در صورت نقض رای بدوی از متهم وثیقه و اخرین دفاع اخذ نشده،
باید چیکار کرد؟راهنمایی کامل لطفا

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دلایل و مستندات را ارائه دهید.

اگر ادله جدیدی دارید حتما در لایحه دفاعیه خود در تجدید نظر به آنها اشاره کنید

شما لایحه دفاعیه به پیوست مدارک جدید خود را برای دادگاه تجدید نظر ارسال کنید اگر قاضی محترم ابهامی دید وقت رسیدگی میدهد و اگر نه لااقل شما مدارک و دفاع خود را کتبا تقدیم دادگاه کردید.

در صورت لزوم تشکیل جلسه خواهد شد

درود
در صورتی که حضور طرفین لازم باشد تشکیل جلسه می دهد.

با سلام
به رای و قرار صادره اعتراض نمایید و مدارک جدید خود را به دادگاه ارسال کنید .
رای دادگاه قابل پیشبینی نیست .

با سلام . بستگی به نظر قاضی تجدید نظر دارد