به عقیده شما بیع اتومبیل "الف" به وسیله "ب" از نظر حقوقی چه وضعیتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۶۹ #39749196

"الف" قطعه ای زمین به "ب" میفروشد و ضمن عقد بیع شرط میکند که "ب" وکیل "الف" برای فروش اتومبیل اوباشد. بعدا معلوم میشود که بیع زمین به لحاظ مجهول بودن مورد معامله باطل بوده است. به عقیده شما بیع اتومبیل "الف" به وسیله "ب" از نظر حقوقی چه وضعیتی خواهد داشت?! ( صحت, فساد یا عدم نفوذ )

مشاوره حقوقی اسناد بیع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. نیاز به بررسی دارد.

با سلام البته برای پاسخ دقیق تر باید بیع نامه رویت شود .اگر وکالت به عنوان یکی از شروط ضمن عقد بوده و انتقال خودرو در زمانی صورت گرفته باشد که هنوز مستحق للغیر بودن زمین اثبات نشده باشد ، بیع خودرو صحیح و نافذ تلقی می شود در غیر اینصورت امکان ابطال بیع خودرو وجود خواهد داشت .

سلام باید مدارک شما بررسی شود

بیع نامه اعتبار قانونی ندارد لذا باید ابطال شود.

باید شرایط بیع نامه مطالعه شود

با نظر همکار محترم جناب عبدالهی موافقم

اگر وکالت به عنوان یکی از شروط ضمن عقد بوده و انتقال خودرو در زمانی صورت گرفته باشد که هنوز مستحق للغیر بودن زمین اثبات نشده باشد ، بیع خودرو صحیح و نافذ تلقی می شود در غیر اینصورت امکان ابطال بیع خودرو وجود خواهد داشت . البته برای پاسخ دقیق تر باید بیع نامه رویت شود .