اگر از والدینم شکایت کنم اخرش چی میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۵ #39622682

سلام من دختری ۱۷ ساله هستم پدرو مادرم منو از ۱۰ سالگی مجبور کردن بچه شونو بزرگ کنم تربیت کنم از اونموقه انجام کل کارهای خونه با منه و اصلن درک نمیکنن که من تنهای به همه کارا نمیرسم من خودم درس دارمو باید برای کنکور بخونم ولی مجبورم میکنن به درس بچه ۷ سالشون برسم
اگرم انجام ندم کتکم میزنن یا تهدیدم میکنن که دیگه نمیزارن درس بخونم
بخاطر ماهی یک بار دوستاعت بیرون رفتن با دوستام باید براشون غذا بزارم خونه رو جمع کنم اگر نیم ساعت دیر کنم کتکم میزننو فحاشی میکنن ن از لحاظ عاطفی ن مالی اصلا بفکر بچه هاشون نیستن پولشو دارن ولی اصلا برای خونه زندگیشون خرج نمیکنن قبولم نمیکنن که مشکل از اوناس
من میتونم ازشون شکایت کنم؟
اخرش چی میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بااورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیرید.

درود بااورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیرید

وقت بخیر .بااورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیرید.

سلام برای تهدید و فحاشی باید مستندات نظیر گزارش ۱۱۰ و شهود و نامه پزشکی قانونی داشته باشید

سلام .بااورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیرید...

برای حل مشکلات خانوادگی با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام امکان شکایت در اینخصوص وجود ندارد با اورژانس اجتماعی موضوع را در میان بگذارید