ایا شکایتم به جایی میرسه که که دیگه با ابروی کسی بازی نکنه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۳ #39453367

با سلام. بنده با اقای دوست بودم تصمیم به جدایی ازیشون گرفتم به دلیل نداشتن روان سالم.ایشون سرکوچمون سد راهم شدن و مجبور به قفل کردن ماشین از داخل شدم.که شروع به کوبیدن به ماشین و شیشه های ماشین کردن کردن و الفاظ زشتی رو فریاد می زدن .یکی ازهمسایه ها با ایشون درگیر شدن ولی این اقا تا منزل ما فریاد میزد و الفاظ رکیک بکار می برد.حتی درب منزل ما رو کوبید و فریاد میزد و فامیلی پدرمو صدا میکرد.همسایه به پدرم بازگو کردن و من مجبور به شکایت شدم.چون دو روز بعد دوباره سمت پارکینگ منزلمو اومد و منو با تهدید که دوباره فریادمیز نم و ابروتو میبرم مجبورم کرد سوار ماشینش بشم تو مسیر سیلی به صورتم زدکه مجبور به پیاده شدن کردم و زنگ به ۱۱۰ زدم.میخو استم ببینم ایا شکایتم به جایی میرسه که این اقا ادب بشه که دیگه با ابروی دختری تو محلشون بازی نکنه؟؟این اقا۶ ماه پیش هم قبل این جریان همین دادو بیداد و درب منزلمون انجام داده و تا الان به خاطر تهدیداش مجبور به ادامه رابطه بودم .ممنونم راهنماییم کنید که شکایتم به جایی میرسه و اینکه چه جریمه ای براش صادر میشه؟ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین طرح شکایت کنید.

وقت بخیر تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین طرح شکایت کنید

سلام
با وصف سوال امکان شکایت تهدید توهین وجود دارد

سلام تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین طرح شکایت کنید

با سلام،با توجه به شهادت شهودو اگر فایل صوتی و تصویری دارید امکان شکایت تحت عنوان تهدید و توهین فراهم است و مجازات آن می تواند حبس یا شلاق(برای تهدید) و جزای نقدی(برای توهین) باشد

به استناد شهود و سایر ادله می توانید شکایت توهین ،افترا،مزاحمت مطرح نمایید و نتیجه بگیرید

سلام.تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین طرح شکایت کنید