آیا تا وقتی اعسار دوباره من بررسی میشه می تونم با قید وثیقه نرم زندان؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۴۷ #39372533

با سلام و احترام
بدلیل شرایط کرونا نتونستم اقساط مهریه رو بدم و همسرم برام حکم جلب گرفتن دادخواست اعسار دادم ولی تا دادگاه شروع بشه و اعسار من رو بررسی کنه گویا طبق قانون باید برم زندان، بخاطر آبروم نمی خام زندان برم
اگه اثبات بشه که هیچ پولی ندارم آیا ممکنه اقساط عقب افتاده بخشیده بشه؟ و دوباره بهم مهلت بدن؟
اصلا زندان به چه دردی می خوره وقتی پولی ندارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقساط معوقه را بپردازید

درود، اقساط معوق باید پرداخت گردد، چنانچه بازداشت شوید یا خودتان حضورا مراجعه و درخواست خود را به قاضی اجرای احکام تحویل داده

سلام و عرض ادب

معوقات را ناچارا باید پرداخت کنید اما میتوانید تقاضای قرار وثیقه یا کفالت نمایید و از زندان آزاد شوید. بهترین راه توافق با زوجه است

سلام
اقساط معوقه را باید پرداخت نمایید.

سلام .معوقات را باید بپردازید .در صورت بازداشت با موافقت قاضی ناظر زندان با اعطای مهلت میتوانید به قید وثیقه آزاد شوید

با سلام،قسط های معوقه را بپردازید.

با سلام
احتمال عدم توجه به اقساط معوقه و تعدیل اعسار وجود دارد.

موفق باشید